Over ons

Uniek gelegen bij een prachtige jachthaven en wandelpromenade aan het Westerdok.

Restaurant “Bickers a/d Werf” is uniek gelegen bij een prachtige jachthaven en wandelpromenade aan het Westerdok. Lekker buiten eten in de stad, aan een intieme jachthaven met prachtig uitzicht over het water. Gezellig restaurant met een zeer goede prijs/kwaliteit verhouding, optimale service en bediening in een warme ambiance waar sfeer de hoofdrol speelt. De inrichting is robuust: buiten door de fraaie houten vlonders en binnen met stevig meubilair en kleurige accenten.

Bickers a/d Werf serveert met veel enthousiame een uitgebreid menu.

Daniëlle en Raymond runnen Bickers met veel enthousiasme en serveren een uitge­breid menu. Een goede kop koffie, super glas wijn en een lekker getapt biertje met een verrassend gevarieerd aanbod van allerlei verrukkelijke gerechten, zowel voor de lunch als diner! Bickers heeft 18 OPEN wijnen, zij kunnen ook een passend wijnarrangement samenstellen.

Voor kinderen hebben wij een speciaal kindermenu met verrassing, ook zijn er spelletjes zowel voor de kinderen als volwassenen.

Tevens kunt u bij ons terecht voor een luxe High Tea of High Wine, een Tapas Workshop of catering bij u aan huis. Bickers a/d Werf kan ook afgehuurd worden voor uw borrel, feest of diner. 

In de zomer kunt u voor op uw boot een Picknickmand bestellen, deze kunt u zelf in overleg met Daniëlle & Raymond samenstellen.

Reserveren

Kies het aantal personen en zie meteen welke dagen en tijden beschikbaar zijn. Reserveer uw tafel en krijg direct een bevestiging via mail of sms.

Graag bij "Opmerkingen" vermelden of de reservering gaat om één van de volgende arrangementen: High Tea, High Wine, Lunch, Diner

×

Uw browser wordt niet meer ondersteund

Helaas ondersteunen wij Internet Explorer 8 of lager niet meer.
Onze websites maken gebruik van nieuwe technieken en wij kunnen u daarom geen goede website laten zien.
Klik hieronder om een nieuwe browser te downloaden. een moderne browser downloaden